Nieuw: Act! v20

 In Act!

Act! CRM v20 nu beschikbaar

In 1987 kwam de eerste versie uit. Nu 30 jaar later is versie 20 beschikbaar.

Klik hier voor de What’s new video
Klik hier voor de What’s new brochure

 

Act Insight

Act! insight

Met deze nieuwe grafische en interactieve Act! insight dashboards krijgt u een volledig overzicht van de gerealiseerde verkopen, de verkooppijplijn, best verkopende prodcten/diensten en meer. Standaard zijn er al 12 verschillende overzichten opgenomen. Act! insight is ook beschikbaar in de Act! Companion mobile app. Act insight is exclusief voor Act! Premium gebruikers met een abonnement.

 

Geoptimaliseerde Emarketing Workflow

Act! e-marketing

Beheer Act! emarketing campagnes via een intuïtieve, geoptimaliseerde workflow in Act!
Alles wat u nodig hebt om campagnes te maken, verzenden en volgen is beschikbaar in vijf nieuw ontworpen weergaven: Overzicht, Opties, Maak, Verzenden en Volgen met full-screen bellijsten.
Standaard inbegrepen is een abonnement voor 500 contacten per maand, een uitgebreider abonnement is optioneel.

Ask Act!™ met Amazon Alexa

Helaas is Amazon Alexa in Nederland nog niet officieel beschikbaar. Maar zodra dit beschikbaar komt kunt u met Ask Act! via eenvoudige, mondelinge verzoeken aan Amazon Alexa- informatie uit Act! opvragen. Deze integratie is alleen beschikbaar voor actieve Act! Premium abonnees.
Vraag naar belangrijke Act! contact- en agendagegevens en luister als Amazon Alexa u vertelt wat u wilt weten. U hoeft uw laptop of mobiel apparaat er niet bij te pakken om op de hoogte te blijven!

Nieuw uiterlijk

Act! V20 heeft een nieuw uiterlijk. Ervaar een frisse, nieuwe look met visueel prachtige ontwerp-updates die consistent zijn met Windows® en Web. Geniet van een moderne navigatiebalk, nieuw ontwerp van het groot knoppenmenu, nieuw web login scherm en moderne iconen.

Compatibiliteit & gebruikersverbeteringen

Profiteer van compatibiliteit en bruikbaarheidsverbeteringen die Act nog beter maken!
Nu kunt u ook werken met Act! for Web met Chrome op een Mac.
Identificeer snel kansen die aandacht behoeven met het nieuwe veld bij verkoopkansen ‘Dagen in fase’ en nog veel meer.

Probeer Act! nu – download hier de 30 dagen probeer versie.

Act! abonnement houders

Gebruikers van Act! Premium met een actief abonnement kunnen de huidige licentie gebruiken voor activatie van de nieuwe Act! v20 en krijgen bovendien de beschikking over alle nieuwe features exclusief voor Abonnement houders. Heeft u geen abonnement of gebruikt u ACT! Pro? Neem dan contact met ons op. Telefoon 0182-522666

Wat is nieuw in Act! v20

 

0

Start typing and press Enter to search