Act! Marketing Automation

  Met Act! Marketing Automation kunt u eenvoudig alle manieren waarop u met prospects en klanten communiceert optimaliseren voor maximaal engagement en meer groei.
  Exclusief voor de Act! Growth Suite!

  Uitgebreid marketingcampagnemanagement

  Optimaliseer uw klantenlevenscyclus van eerste contact tot retentie en loyaliteit met geautomatiseerde outreach in elke fase. Laat Act! Marketing Automation het werk voor u doen door middel van respons-gestuurde nurturemarketingcampagnes, allemaal automatisch binnen Act! verzonden naar gerichte lijsten. Campagnes worden getriggerd op basis van de criteria die u definieert, waardoor de ontvanger door een zeer gepersonaliseerd pad wordt geleid.

  Creëer eenvoudige specifieke e-mailcampagnes of dripmarketingcampagnes voor eenmalige communicatie of campagnes met één pad, afhankelijk van uw behoefte. Deel campagnes op social media om een bredere doelgroep te bereiken of neem links naar social media op in uw campagnes om bezoekers naar uw sociale netwerken te leiden.

  Belangrijkste functies: ✓ E-mailmarketing ✓ Dripmarketing ✓ Respons-gestuurde ✓ Nurturemarketing ✓ Delen op social media

  Grafische workflowdesigner & interactieve sjablooneditor

  Creëer mooie, mobielvriendelijke e-mailcampagnes met de interactieve sjablooneditor waarmee u kleuren en lettertypen kunt aanpassen en gratis stockfoto’s van hoge kwaliteit kunt toevoegen uit een bibliotheek met meer dan 500.000 foto’s. Begin met een van de 25 voorbeeldsjablonen of importeer en bewerk uw bestaande HTML-sjablonen met de WYSIWYG-editor.

  Creëer nurturestromen op maat met de grafische campagneworkflowdesigner voor een visuele weergave van uw communicatieflow. Bekijk e-mailcampagnes voordat u ze verzendt voor zowel mobiel als desktop om te controleren of uw afbeeldingen en tekst er perfect uitzien.

  Belangrijkste functies: ✓ Interactieve sjablooneditor ✓ WYSIWYG-editor ✓ Grafische workflowdesigner ✓ Preview voor mobiel & desktop

  Effectieve leadcapture, leadscoring & nurturing

  Breid uw doelgroep uit met effectieve leadcapture-formulieren en -vragenlijsten die contacten en antwoorden automatisch invoeren in Act!. Met behulp van geavanceerde formulieren en vragenlijsten kunt u verdere acties opstarten in Act!. Informeer Act!-gebruikers en laat Act! automatisch activiteiten en kansen creëren op basis van de antwoorden van ontvangers.

  Identificeer uw meest geïnteresseerde prospects met leadscoring op basis van campagne-engagement, antwoorden in vragenlijsten en webformulieren en website-interactie. Geprioriteerde leads worden automatisch toegevoegd aan Act!-groepen voor eenvoudige sales follow-up.

  Belangrijkste functies: ✓ Leadformulieren ✓ Vragenlijsten ✓ Leadscoring ✓ Multi-stage leadprofiling

  Tijdbesparende CRM-workflow met geprioriteerde sales follow-up

  Automatiseer de workflow tussen sales en marketing voor optimaal engagement tijdens elke fase van de klantervaring. Ontdek hoe Act! Marketing Automation realtime responsstatistieken vertaalt naar salesacties: u wordt attent gemaakt op nieuwe prospects, follow-ups worden gerangschikt op prioriteit en u krijgt een totaalbeeld van klantengagement in één oplossing. Informeer Act!-gebruikers per e-mail en laat Act! automatisch activiteiten en kansen creëren op basis van campagne- en website-interactie of ingevulde leadformulieren en vragenlijsten.

  Belangrijkste functies: ✓ CRM-workflow ✓ Geprioriteerde follow-up

  Realtime responsstatistieken & bruikbare klantinzichten

  Ontdek wat werkt en hoe u uw marketingstrategie kunt verbeteren met behulp van realtime campagnestatistieken over aantal geopende e-mails en kliks en vergelijkende statistieken per campagne. Individuele campagneresultaten worden automatisch doorgegeven aan de contactinformatie in Act! voor een gedetailleerde interactiehistorie. Voer A/B-tests uit om meer inzicht te krijgen in uw efficiëntste onderwerpregels en content om de effectiviteit van uw campagnes steeds verder te verbeteren.

  Identificeer prospects op uw website in real time zodat u contact met ze kunt leggen als ze het meest geïnteresseerd zijn, want websitebezoeken worden opgenomen in leadscoring-profielen en automatisch omgezet in activiteiten voor sales follow-up in Act!.

  Belangrijkste functies: ✓ Realtime campagnestatistieken ✓ A/B-testing ✓ Websitestatistieken & -analyse