Act! CRM software

Act! is al sinds 1987 verkrijgbaar. Ondanks dat er veel verschillende CRM software systemen te verkrijgen zijn is Act! na al die jaren nog springlevend en volop in beweging. Relact is sinds 2003 een officiële reseller en Act! certified consultant.

CRM software is niet alleen de basis voor het beheren van uw klantrelaties maar voor alle contacten. Dit kunnen privé contacten zijn maar ook prospects, suspects, leveranciers, werknemers, etc.

Act! CRM software

CRM software is er in vele soorten en maten. De kracht van Act! is het hybride model.

U kunt Act! in een netwerkomgeving gebruiken maar desgewenst ook in de cloud. Daarnaast is het mogelijk om met synchronisatie te werken waarbij u een eigen database op uw notebook plaatst en deze via internet up to date houdt. Alles kan ook door elkaar gebruikt worden.
Act! CRM software kunt u dus zelfs gebruiken zonder netwerk- of internetverbinding.
U bepaalt zelf hoe, waar en wanneer u Act! gebruikt. Alles is mogelijk.
U kunt Act! op uw eigen Windows server installeren of kiezen voor een hosted oplossing op onze servers.

Niet één organisatie is hetzelfde, iedere organisatie heeft zijn eigen proces en informatiebehoefte. In Act! kunt u zelf bepalen wat u vastlegt en hoe u dit gepresenteerd wil hebben op uw scherm. U kunt zelf eenvoudig extra velden maken of de schermweergave aanpassen. Met de CRM software van Act! haalt u een krachtige tool in huis waarmee u een efficiënte ondersteuning heeft voor de dagelijkse werkzaamheden.

De kracht van CRM software ligt niet alleen in ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden maar ook in de mogelijkheid om uw relaties eenvoudig  te selecteren en daarmee selectieve acties te kunnen uitvoeren. U kunt eenvoudig zien wat er in het verleden heeft plaatsgevonden, wat uw collega’s hebben afgesproken, wanneer het laatste bezoek heeft plaatsgevonden en welke e-mails zijn verstuurd en ontvangen.

CRM software kan een bron van waardevolle informatie zijn, maar geen enkel systeem kan functioneren zonder gegevens. Vandaar dat het zo belangrijk is dat veel op een automatische manier wordt vastgelegd en dat het eenvoudig moet zijn om mee te werken.
Niemand vindt het immers erg om te werken met een CRM systeem welke tijdwinst biedt.

Probeer Act! zelf en ervaar de mogelijkheden: Download

0

Start typing and press Enter to search