Waarom kiezen voor Act! CRM?


Iedereen die in zijn werk te maken heeft met meerdere klanten, prospects en leveranciers heeft op een gegeven moment behoefte aan een goed CRM systeem om afspraken vast te leggen en activiteiten te plannen.

Zeker ook als er met meerdere personen wordt gewerkt is het bij het beheren van uw relatie van belang om te weten wat er is afgesproken.

Act! CRM biedt een gebruikersvriendelijke oplossing om bovengenoemde zaken snel en efficiënt te realiseren. Onafhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent.

Maar alleen het vastleggen is niet voldoende. Het gaat er immers ook om om de gewenste informatie snel te kunnen vinden zodra het benodigd is.


De belangrijkste redenen op een rijtje:

 • Act! bewaart alle contactgegevens op één toegankelijke plaats
 • Maak notities, koppel documenten
 • Deel alle informatie met uw collega’s
 • Koppeling van contacten naar uw agenda en omgekeerd
 • Leg verkoopkansen vast
 • Totaal rapportages
 • verkoopkansen, contacten etc.
 • Maak selecties
 • Verstuur mailingen
 • Gebruik Act! via het netwerk
 • Gebruik Act! in de cloud
 • Gebruik Act! op uw telefoon
 • Gebruik Act! zonder netwerk- of internet verbinding

Waarom kiezen voor een Act! CRM Systeem?

Al uw contactgegevens op één plaats

Volledig agenda- en activiteiten beheer

Deel informatie met collega’s in het netwerk of remote

Zeer eenvoudig versturen van mailingen per e-mail, fax of gewone post

Gemakkelijk in het gebruik

Voor elke branche geschikt

Layout volledig en gemakkelijk aan te passen

Microsoft Outlook, Excel en Word integratie

Compleet en professioneel

Gratis helpdesk (per email)

Mogelijkheid voor web interface (internet)

Snelle implementatie (1/2 dag voor 5 gebruikers)

Gratis 30 dagen probeerversie

Meer dan 200 add-ons verkrijgbaar

Wereldwijde usergroep

Hét CRM Systeem voor alle bedrijven

Elke dag kan anders zijn. Vandaag heeft u voor een project een overzicht van alle klanten nodig in een bepaalde provincie die product x hebben afgenomen. En morgen wilt u juist een actie doen met prospects voor een nieuwe dienst die u heeft ontwikkeld. Act! biedt u de vrijheid om alles vast te leggen wat voor uw organisatie belangrijk is. Geen moeilijke technische handelingen maar zelf eenvoudig velden toevoegen welke u ook direct kunt gebruiken voor het maken van selecties.

Selecties kunt u ook bewaren in groepen voor een overzichtelijk indeling van uw contatcen. U kunt zoveel groepen maken als u wilt. Groepen kunnen zelfs automatisch worden samengesteld op basis van criteria die u bij de contacten heeft ingegeven. Voor bijvoorbeeld, altijd een up to date mailbestand! Niet één organisatie is hetzelfde, u gebruikt bepaalde terminologie, u heeft bepaalde informatie behoefte. met Act! kunt u dat eenvoudig realiseren. Het wordt uw systeem welke past als een warme jas.

Met het vastleggen van alle gegevens ontstaan opeens veel meer mogelijkheden. Act! biedt u de mogelijkheid om snel e-mails of brieven te maken op basis van templates waarbij de gegevens van uw contacten worden samengevoegd. U kunt verkoopkansen vastleggen en koppelen aan contact(en) en/of bedrijven. U heeft geen Excel sheets meer nodig. En op elk moment van de dag heeft u een compleet overzicht van alle verkoopkansen en in welke fase van het verkoopproces deze zich bevinden.

Natuurlijk heeft niet elke organisatie behoefte aan het vastleggen van verkoopkansen. In Act! kunt u de functies die u niet gebruikt makkelijk uitzetten zodat u een volledig geoptimaliseerd CRM systeem voor uw organisatie overhoudt. Act! is sinds 1987 op de markt en sindsdien zijn er veel add-ons ontwikkelt. Het systeem is derhalve ook uit te breiden met specifieke oplossingen.

Kortom Act! CRM is een oplossing voor alle organisaties die veel klantcontacten onderhouden en dit beter willen organiseren en overzichtelijker willen maken. Act! is een hybride systeem, u kunt Act! binnen uw eigen netwerk installeren maar ook indien gewenst gebruiken via het internet. U heeft de mogelijkheid voor een eigen cloud oplossing! En alles is gebaseerd op dezelfde database, u heeft altijd de beschikking over de meest up to date informatie.

Act! ’s werelds populairste CRM Software

De CRM Software van Act! ìs al meer dan 31 jaar internationaal succesvol. Dagelijks vertrouwen miljoenen MKB ondernemers, accountmanagers en marketeers op de prijswinnende CRM Software.